• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Wij zijn momenteel gesloten

Eukanuba Hondenvoer Boxer Adult 12 kg

Rasspecifieke voeding speciaal afgestemd op de behoeften van de volwassen Boxer.
55,95

  • 55,95
Eukanuba Boxer adult is een rasspecifieke voeding, speciaal afgestemd op de behoeften van volwassen boxers. Deze voeding is ook ideaal voor Engelse, Ierse en Gordon setters en dobermanns.

Boxers zijn atletische, energieke en actieve honden met een loyaal karakter. Om hun hart en immuunsysteem in optimale conditie te houden kunnen ze baat hebben bij speciale voeding.

Eukanuba Boxer adult is samengesteld met L-carnitine en natuurlijke taurine, twee belangrijke voedingsstoffen om het hart van jouw hond gezond te houden. De speciaal afgestemde hoeveelheid L-carnitine helpt bovendien op natuurlijke wijze vet te verbranden. Deze rasspecifieke voeding bevat optimale hoeveelheden vitamine E en bètacaroteen om de sterke natuurlijke weerstand van jouw hond te helpen ondersteunen.

Dit hondenvoer is samengesteld met prebiotica en bietenpulp om een gezonde spijsvertering te bevorderen en de opname van voedingsstoffen te verbeteren. Het bevat antioxidanten om de natuurlijke afweer te helpen versterken, en omega-6- en omega-3-vetzuren die bijdragen aan een gezonde huid en stralende vacht. De dierlijke eiwitten in deze voeding dragen bij aan het behoud van sterke en soepele spieren en calcium helpt om botten sterk te houden.

Eukanuba Boxer adult bevat 3D DentaDefense-technologie wat bij iedere hap zorgt voor een schoner gebit, de vorming van tandsteen tot wel 80% vermindert (resultaten kunnen variëren) en jouw hond helpt een sterk gebit te houden.

Deze rasspecifieke voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers. Het is gemaakt met hoogwaardige ingrediënten van topkwaliteit, zonder toegevoegde kunstmatige smaak- of kleurstoffen, om jouw hond een 100% complete en uitgebalanceerde voeding te geven.
Barcode 8710255120232
Artikelnummer 22498