• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Naturis Vers Vlees voeding Wild 500 gr

Compleet diepgevroren vers vlees voeding zonder granen voor honden en katten.
2,35

  • 2,35
Naturis Vers Vlees voeding Wild wordt van vers vlees gemaakt en diepgevroren om te bewaren. Er worden absoluut geen granen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of bindmiddelen aan toegevoegd.

Er wordt gewerkt met vers vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en dat komt van EEG goedgekeurde slachthuizen. Al deze slachthuizen staan onder de strenge controle van het FAVV. Buiten de verplichte controles van het FAVV, wordt het vlees iedere week gecontroleerd op salmonella en entero's in een erkend lab om zodoende zeker te kunnen zijn dat er enkel kwalitatief goede grondstoffen worden verwerkt. De grondstoffen worden bevroren of ijskoud verwerkt en worden niet verhit zodat de natuurlijke vitaminen, aminozuren en mineralen behouden blijven. Aan het Vers Vlees voeding wordt geen extra calcium/fosfor toegevoegd. De oorsprong van het calcium/fosfor komt dus steeds uit de natuurlijke bron:
  • Voor gevogeltesoorten: gemalen botten (bijvoorbeeld graankippen, eend, kalkoen, enz.)
  • Voor rundersoorten: gemalen bot en kraakbeen van het rund (bijvoorbeeld geit, rund, kalf, enz.)
  • Voor vissoorten: er worden steeds hele vissen verwerkt (bijvoorbeeld makreel, haring, zalm, enz.)
Aan alle soorten wordt er zeewier aan toegevoegd wat een echte vitaminenbom is voor jouw hond.

Naturis heeft een zeer uitgebreid gamma aan Vers Vlees voeding zodat er zeker voor iedere hond of kat iets te vinden is. Het vlees wordt verpakt in doorzichtige worstenvellen. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar zo kun je ook zien wat je koopt! Doordat er enkel natuurlijke producten gebruikt worden en totaal geen kleurstoffen of dergelijke toegevoegd worden, kunnen er soms kleurverschillen ontstaan. Dit komt niet doordat de samenstelling aangepast is maar door het feit dat niet ieder dier altijd even vet is.
Bijvoorbeeld: Soms zijn de kippen vetter dan anders en dan zul je zien dat de worst heel licht van kleur is. Indien de kippen minder vet waren, zul je ondervinden dat de worst donkerder is. Dit kan absoluut geen kwaad voor jouw hond en is gewoon de natuur.

Deze voeding is gegarandeerd zonder bindmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen, varkensvlees en dierproeven.
Bewaren: in de vriezer. Ontdooien: in de koelkast, na het ontdooien is het vlees nog 2 dagen houdbaar in de koelkast. Je kunt de worst het beste ontdooid bewaren in een Naturis Curver ontdooi- en bewaardoos daar deze goed afsluit.

Tip: snijd het vel van de worst terwijl hij nog bevroren is! Zo blijven er geen stukjes vlees aan je handen of in de clips hangen.

Samenstelling: Vers hert-konijn-wildzwijn, 3% zeewier, met bot

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 16,85, ruw vet 12,9%, ruwe as 5%, ruwe celstof 1%, calcium 0,48%, fosfor 0,44%, vocht 65,44%

Toevoegingen: Vitamine A 7.500 IE, vitamine D3 750 IE, vitamine E 75 mg, koper 2 mg

Voedingsadvies:
40 gr/kg hond per dag bij een pup tot 6 maanden, 30 gr/kg hond per dag bij een hond vanaf 6 maanden tot +/- 12 maanden, 20 gr/kg hond per dag bij een volwassen hond.
30 gr/kg kat per dag bij een volwassen kat, 60 gr/kg kat per dag bij een kitten.
Indien je de combinatie maakt met vers vlees en brokken is het voedingsadvies 10 gr/kg hond per dag of 15 gr/kg kat per dag.
Barcode 5425026041533
Artikelnummer 904329