• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Royal Canin hondenvoer Golden Retriever Puppy 12 kg

Rasspecifieke voeding speciaal afgestemd op de behoeften van de golden retrieverpup tot 15 maanden.
77,95

  • 77,95
Royal Canin Golden Retriever Puppy is een rasspecifieke voeding speciaal afgestemd op de behoeften van de golden retrieverpup tot 15 maanden oud.
De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn afgestemd op de golden retrieverpup.

De golden retriever zit vol energie en geeft zich altijd voor 100 procent. Hij is lief, aanhankelijk en geduldig. Door zijn rustige karakter is hij ideaal gezelschap voor kinderen. Hij is dapper, verdraagzaam en gezegend met opvallende flair en een uitstekend geheugen. Hij is de mens altijd tot dienst geweest en is enorm trouw.

De eerste natuurlijke barrière die de jonge golden retriever beschermt, is zijn vacht. Met de nodige zorg zal deze in kwaliteit toenemen en een effectieve bescherming voor zijn gevoelige huid vormen. Deze huidbarrière staat in hoge mate bloot aan aanvallen van buitenaf en moet vanaf jonge leeftijd aandachtig verzorgd worden om ontstekingen aan de huid te voorkomen. Royal Canin Golden Retriever Puppy ondersteunt de gezonde huid en de dichte vacht van uw golden retrieverpup.

De voeding ondersteunt de spijsvertering en een gunstige darmflora wat de kwaliteit van de ontlasting helpt te verbeteren en helpt de natuurlijke weerstand van uw golden retrieverpup te ondersteunen.
Barcode 3182550751261
Artikelnummer 278512