• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Beyers Amino Plus 400 ml

Complex van essentiële aminozuren en vitaminen om jouw duiven in een optimale conditie te houden tijdens het sport- of ruiseizoen.
9,75

  • 9,75
Beyers Amino Plus is een complex van aminozuren en vitaminen en voorziet jouw duiven van alle essentiële aminozuren en vitaminen, die noodzakelijk zijn om jouw duiven in een optimale conditie te houden.

Amino Plus bevat alle essentiële aminozuren (arginine, fenylalanine, histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, threonine, tryptofaan en valine) evenals een breed spectrum aan vitamines (A-D3-E-B1-B2-B6-B12-C-PP-choline en Biotine). Dit maakt Amino Plus uitermate geschikt om jouw duiven tijdens het sportseizoen in top conditie te brengen. Door de aanwezigheid van het zwavelhoudend aminozuur methionine, gecombineerd met alle andere essentiële aminozuren, is Amino Plus bovendien een prima aanvulling op de voeding tijdens de rui, wanneer de behoefte aan aminozuren, en in het bijzonder zwavelhoudende aminozuren, verhoogd is vanwege de bouw van een nieuw verenpak.

Gebruiksaanwijzing:
15 ml/2 ltr drinkwater of 1 kg voer in het sportseizoen 2 x per week en in het ruiseizoen 1 x per week aanbieden.
Barcode 5411860041303
Artikelnummer 8177