• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

PUUR Tour 50 ml

Bij onrust en overgeven gedurende het reizen met auto, boot of vliegtuig.
19,95

  • 19,95
PUUR Tour is te gebruiken bij onrust en overgeven gedurende het reizen met auto, boot of vliegtuig. Ideaal in voorbereiding op vakantie en tijdens de reis.

Honden kunnen net als mensen last hebben van reisziekte, een uitje met o.a. de auto is dan geen feestje. Bij reisziekte treedt een verstoring van het evenwichtsorgaan op, welke van invloed is op het braakcentrum. Vaak zie je honden al snel onrustig gedrag vertonen gepaard met smakken en kwijlen. Stress speelt hierin een belangrijke rol welke de symptomen versterkt. Wel is het in de eerste plaats belangrijk om te achterhalen of stress oorzaak of gevolg is, de aanvliegroute is dan net iets anders.

Regulier wordt Cerenia (maropitant) voorgeschreven bij reisziekte, bedoeld om het braakcentrum te remmen/aan te grijpen op het braakcentrum. Maar wist je dat deze honden ook goed ondersteund kunnen worden met PUUR Tour? Bij onrust voor reizen kan het worden gecombineerd met PUUR Nervo, PUUR Tranquil of Phytonics Strezz. Daarnaast is een goede opbouw in de training van belang voor een hogere slagingskans.

Barcode 8718182710274
Artikelnummer PNREI11030