• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Pro Plan hondenvoer Small & Mini Adult 9+ 3 kg

Volwaardig voer voor honden van kleinen rassen vanaf 9 jaar.
22,95

  • 22,95
Pro Plan hondenvoer Small & Mini Adult 9+ met Optiage bevat alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien. Daarnaast bevat het een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die aantoonbaar de hersenfunctie van senior honden verbetert, waardoor hij actiever en alerter blijft.

Optiage bevat een unieke mix van voedingsstoffen, inclusief middellange keten vetzuren (MCTs) uit botanische oliën. Deze MCTs zijn een alternatieve energiebron voor ouder wordende hersenen wat helpt om je hond alert en speels te houden tijdens zijn senior jaren. Naast het leveren van voedingsstoffen, die het lichaam ondersteunen tijdens het verouderingsproces, bestaat de voeding uit eenvoudig te kauwen brokken die speciaal zijn aangepast voor kleine rassen.

Helpt de interactie te onderhouden met zijn familie dankzij een verbetering van de hersenfunctie. De kleine, knapperige brokjes hebben een natuurlijk poetseffect en de extra toegevoegde mineralen verminderen de opbouw van tandsteen. Het bevat EPA, een omega-3 vetzuur, en glucosamine die helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten en mobiliteit. Ondersteunt gezond ouder worden dankzij specifieke eiwitten en vet niveaus aangepast aan de behoeften van senior honden. Bevat stukken kip van hoge kwaliteit.
Barcode 7613035125049
Artikelnummer 21294