• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Royal Canin hondenvoer Bulldog Puppy 12 kg

Rasspecifieke voeding speciaal afgestemd op de behoeften van Engelse bulldogpups tot 12 maanden oud.
77,95

  • 77,95
Royal Canin Bulldog Puppy is een rasspecifieke voeding speciaal afgestemd op de behoeften van Engelse bulldogpups tot 12 maanden oud.

De Engelse bulldog is een robuuste hond met een rustig karakter. Achter het gespierde, gedrongen uiterlijk van de Engelse bulldog gaat een hart van goud schuil. Hij heeft een lief karakter, is bijzonder voorzichtig en vriendelijk voor kinderen. Deze zelfverzekerde hond is zeer gehecht aan zijn baasjes.

Het skelet heeft aanzienlijke hoeveelheden eiwitten en mineralen nodig. Het calciumgehalte moet in exact de juiste hoeveelheid in de voeding aanwezig zijn, niet te veel en niet te weinig. Bijvoeding is dan ook onverstandig. De formule van Royal Canin Bulldog Junior ondersteunt de natuurlijke weerstand van uw pup en draagt bij om botten en gewrichten te ondersteunen dankzij een aangepast calcium- en fosforgehalte.

In de leeftijd van 5 tot 12 maanden neemt het gewicht van de Engelse bulldog minder snel toe dan voorheen, terwijl zijn skelet steeds sterker wordt. Een belangrijk onderdeel in deze groeifase is de spieropbouw. De spieropbouw vindt voornamelijk in de laatste paar maanden plaats. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup dan een aangepaste voeding krijgt.

De pup is steeds beter in staat grotere hoeveelheden voeding te verteren. Ook de mogelijkheid tot het verteren van zetmeel groeit. In deze belangrijke fase van groei, is het van belang uw pup ’schraal’ te laten opgroeien, wat bijdraagt tot het behoud van gezonde gewrichten. De samenstelling van Royal Canin Bulldog Junior ondersteunt een optimale spijsvertering en draagt bij aan een gunstige darmflora.

De melktanden die de pup kreeg toen hij zo’n 3 weken oud was, worden vervangen door volwassen tanden. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden bereikt, heeft hij een volledig volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk de pup te stimuleren zijn eten te kauwen voor hij het doorslikt. Zo wordt niet alleen de opname van zijn voedsel vertraagd, wat de spijsvertering minder belast, maar ook zijn mondhygiëne verbeterd.
De brokjes van Royal Canin Bulldog Puppy zijn zo gemaakt dat het voor de jonge bulldog gemakkelijk op te rapen valt en is zo aangepast dat het exact beantwoordt aan de specifieke behoeften van de Engelse bulldogpup.
Barcode 3182550743891
Artikelnummer 278112