• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Nina Ottosson snuffelmat Activity Matz Fast Food Fun

Snuffelmat met drie uitdagingniveaus. Gaat verveling tegen en vermindert destructief gedrag.
39,95

  • 39,95
Met het Nina Ottosson snuffelmat Activity Matz Fast Food Fun kan jouw hond verstoppertje spelen met lekkernijen, eten, speelgoed of botten. Het speeltje houdt je hond bezig met 3 fysieke en mentale uitdagingen.

De Activity Matz Fast Food Fun wordt geleverd met optionele sluitingen om de uitdaging naar een hoger niveau te tillen! Zodra je hond de lekkernijen of brokjes uit het pluchen materiaal heeft geroken, vergroot je de uitdaging door voedsel in de zakken te plaatsen en ze onder een extra laag te verbergen door het speelgoed in te vullen. Voor een nog moeilijkere uitdaging verberg je de smakelijke beloningen onder klittenbandsluitingen.

3 manieren om te spelen:
  1. Gemakkelijke uitdaging: verstop lekkernijen of droogvoer onder pluche en moedig je hond aan om ze op te speuren.
  2. Verhoogde uitdaging: verstop lekkernijen in de zakken en varieer met snacks en speelgoed.
  3. Ultieme uitdaging: verstop snoepjes in 5 snoepzakjes, zet ze vast met de klittenbandsluiting en verstop speelgoed en snoepjes daarin voor een nog moeilijkere uitdaging.
Kenmerken:
• Vermindert destructief gedrag: Bestrijdt verveling door de geest van jouw hond te trainen, zodat hij geen gedrag vertoont zoals kauwen, graven en overmatig blaffen.
• Antislip en waterbestendige basis: gemakkelijk schoon te maken en af te vegen. Opvouwbaar voor eenvoudig opbergen.

SPEEL SAMEN: Dit is geen kauwspeeltje. Geen speelgoed is onverwoestbaar. Houd toezicht tijdens het spelen en laat de hond niet op het speeltje kauwen. Verwijder en vervang speelgoed als het beschadigd is.
Barcode 0700603693462
Artikelnummer 020 1130