• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Felix Elke Dag Feest Vis Selectie in gelei 12 x 85 gr

Onweerstaanbare maaltijden met malse stukjes vis in een heerlijke gelei.
6,69

  • 6,69
Felix Elke Dag Feest Vis Selectie in gelei zijn onweerstaanbare maaltijden die er zó lekker uitzien en zó lekker ruiken alsof je het zelf hebt klaargemaakt. Elke maaltijd bevat malse stukjes in een heerlijke gelei, voor een onweerstaanbare maaltijd voor jouw kat. Felix Elke Dag Feest is een assortiment van heerlijke maaltijden om jouw kat de variatie te bieden waar hij zo van houdt.

Dat is nog niet alles! Ze vormen ook een bron van essentiële omega 6-vetzuren met de juiste combinatie van uitgebalanceerde vitaminen en mineralen die jouw kat klaar zullen maken om nog meer kattenkwaad uit te halen. Ze zitten vol gezonde ingrediënten om 100% te voldoen aan de dagelijkse behoeften van jouw kat, indien gevoed volgens de voedingsrichtlijnen op de verpakking.

Inhoud: 12 x 85 gr
Met tonijn (3x), zalm (3x), kabeljauw (3x) en schol (3x)

Samenstellling:
Met tonijn: vlees en dierlijke bijproducten* (12%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (tonijn 4%), mineralen, suiker. *stukjes: 40% vlees en dierlijke bijproducten.

Met zalm: vlees en dierlijke bijproducten* (12%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (zalm 4%), mineralen, suiker. *stukjes: 40% vlees en dierlijke bijproducten.

Met kabeljauw: vlees en dierlijke bijproducten* (12%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (kabeljauw 4%), mineralen, suiker. *stukjes: 40% vlees en dierlijke bijproducten.

Met schol: vlees en dierlijke bijproducten* (12%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (schol 4%), mineralen, suiker. *stukjes: 40% vlees en dierlijke bijproducten.
Barcode 7613039840757
Artikelnummer 29812