• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Royal Canin kattenvoer Indoor 7+ in Gravy 12 x 85 gr

Hoogwaardige natvoer voor binnenshuis levende katten van 7 tot 12 jaar. Ondersteunt de urinewegen.
20,95

  • 20,95
Royal Canin kattenvoer Indoor 7+ in Gravy is speciaal ontwikkeld voor binnenshuis levende katten. Het ondersteunt de vitaliteit van je oudere kat.

Binnenshuis
Binnenkatten hebben andere voedingsbehoeften dan buitenkatten, vooral omdat ze een wat minder actief leven leiden. Zeker de wat ouder wordende binnenkat! Royal Canin Indoor 7+ in Gravy is speciaal ontwikkeld om de eerste fase van veroudering van de binnenkat goed te ondersteunen. Zo bevat de voeding een krachtig antioxidantencomplex (met onder andere vitamine C en E), gecombineerd met een aangepast fosforgehalte om de nieren te ondersteunen.

Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen
Het urinewegstelsel van binnenkatten is vaak ook wat kwetsbaarder, zeker als de kat gecastreerd of gesteriliseerd is. Deze voeding bevat veel water en een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen zodat Royal Canin Indoor 7+ in Jelly de gezonde urinewegen ondersteunt. Om de ouder wordende kat goed op gewicht te houden helpt Royal Canin Indoor 7+ in Gravy ook de stofwisseling te ondersteunen. Vanwege de grote hoeveelheid water in de natvoeding, krijgt de kat ook sneller een voldaan gevoel zonder extra calorieën binnen te krijgen.
Barcode 9003579013977
Artikelnummer 386048