• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Wij zijn momenteel gesloten

Royal Canin kattenvoer Ultra Light in Gravy 12 x 85 gr

Maaltijdzakjes vleesbrokjes in saus voor katten van 1 tot 7 jaar met een neiging tot overgewicht.
22,95

  • 22,95

Royal Canin Ultra Light in gravy zijn maaltijdzakjes vleesbrokjes in saus voor katten van 1 tot 7 jaar met een neiging tot overgewicht.

Je kat en zijn persoonlijke voorkeur
Katten zijn heel kieskeurige eters. Ze hebben een persoonlijke voorkeur voor de structuur van hun natvoeding. Dit kunnen vleesbrokjes in gelei of vleesbrokjes in saus zijn. 60% van de katten geeft instinctief de voorkeur aan vleesbrokjes in saus. Ultra Light in gravy bestaat uit speciaal ontwikkelde vleesbrokjes in saus voor de iets te dikke kat.

Zorg voor een gezond gewicht
Is je kat (iets) te dik? Bedenk dan dat katten met overgewicht tal van problemen kunnen krijgen. Ze hebben een verhoogd risico op suikerziekte, kunnen gewrichtsklachten krijgen. Maar ook leverproblemen of een slechtere doorbloeding van de huid. Met Ultra Light in gravy help je de hoeveelheid calorieën die je kat opneemt te beperken. Zonder dat haar spierenmassa minder wordt. Bovendien ondersteunt het de gezondheid van de urinewegen. Katten met overgewicht hebben de neiging om minder te bewegen, wat het risico op blaassteenvorming verhoogd. 

Barcode 9003579308707
Artikelnummer 395048