• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Voldux Kippen- of konijnenhok David

Handgemaakt kippen- en konijnenhok van onderhoudsvrije materialen. Biedt een comfortabele en beschermde plek aan dieren. Afm. 201 x 113 x 163 cm.
1.129,00

  • 1.129,00
Het Voldux Kippen- of konijnenhok David wordt handmatig geproduceerd van hoogwaardige materialen. Dit maakt het luxe verblijf onderhoudsvrij én van zeer hoge kwaliteit. Het hok is opgebouwd uit een verhoogd Douglas houten frame, deze houtsoort is perfect voor buitengebruik én vraagt geen onderhoud. Dit geldt ook voor de zwarte potdeksel afwerking van het hok. De combinatie van deze materialen geeft een mooie uitstraling aan het zwarte nachthok. Het hok heeft een afmeting van 201 x 113 x 163 cm.

Het hok is perfect gebruiken als nachthok in een kippenren en kan via een van de trapjes eenvoudig worden bereikt door jouw kippen. Hiernaast is het hok voorzien van een zitstok voor de nacht én een ruim legnest voor jouw hennen. Ook aan een goede schoonmaak is gedacht, de deur aan de voorzijde geeft namelijk perfecte toegang voor de schoonmaak van het verblijf én natuurlijk voor het rapen van de kippeneitjes. Dit luxe verblijf biedt een fijne, comfortabele én beschermde plek voor jouw kippen.

Voor konijnen is het hok ook ideaal doordat deze op palen staat. Hierdoor ontstaat er meer warmte en bescherming op koude dagen. Het hok is hiernaast voorzien van een prachtig ruime overdekte veranda, hierdoor kunnen konijnen ook op regenachtige dagen genieten van de frisse buitenlucht. Aan de voorzijde bevindt zich een toegangsdeurtje met venster van plexiglas, voor goede toegang én voldoende lichtinval in het nachthok.
Barcode 8720569162101
Artikelnummer 8720569162101