• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Voldux Kippen- of konijnenhok Hooiberg Gijs

Handgemaakt hok met ruime ren, van onderhoudsvrije materialen. Heeft een open doorloop van het nachthok naar de ren. Afm. 392 x 150 x 235 cm.
2.359,00

  • 2.359,00
Voldux Kippen- of konijnenhok Hooiberg Gijs is een hooiberg met een prachtige ren. Dit luxe hok met grote ren heeft een totale afmeting van 392 x 150 x 235 cm. Het verblijf is volledig handgemaakt uit onderhoudsvrije materialen. Hierdoor biedt het hok een levensduur van 10 tot 15 jaar, zonder jaarlijkse lak- of beitsbehandeling. De Hooiberg Gijs bestaat uit twee gedeeltes; één gedeelte hiervan is het nachthok. Dit hoge nachthok heeft een grondoppervlakte van 125 x 125 cm en is voorzien van een praktisch legnest en een zitstok voor kippen.

Het nachthok is ontworpen met de klassieke details van een hooiberg, wat een stijlvolle uitstraling geeft aan dit verblijf. Het stevige frame van het hok is gemaakt van geïmpregneerde houten balken welke een robuuste basis geeft aan het geheel. De buitenzijde is verstevigd met Douglas balken welke tevens de dakconstructie ondersteunen. Doordat het verblijf is afgewerkt met zwarte potdekseldelen ontstaat een stijlvol totaalplaatje welke zeker niet zou misstaan in de achtertuin. Via de grote toegangsdeur kun je het hok eenvoudig zelf betreden. De grote toegangsdeur is voorzien van een schuifslot, robuuste scharnieren én een plexiglas venster voor meer daglicht.

Voor de kippen of konijnen is er een open doorloop van het nachthok naar de ren. De ren biedt een ruim oppervlakte aan scharrel- en speelruimte voor meerdere kippen of konijnen. De ren is aan twee zijdes gesloten, dit zorgt ervoor dat er minder regen en wind in het verblijf kan komen en de kippen en konijnen ook op regenachtige dagen droog zitten. Het dak van de ren is voorzien van dakleer wat zorgt voor een goede afwatering op het hok. Aan de voorzijde is de ren afgewerkt met sterk gaas en is voorzien van een deurpaneel, dit geeft optimale toegang tot het gehele verblijf. Dit luxe Kippen- of konijnenhok is een aanwinst voor de tuin én een comfortabel, veilig en ruimtelijk verblijf voor jouw kippen en konijnen.
Barcode 8720569162262
Artikelnummer 8720569162262