• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Voldux Kippen- of konijnenhok Hooiberg Mees

Handgemaakt hok van onderhoudsvrije materialen. Geschikt voor in een ren, door de vrije uitgang aan één zijde. Afm. 150 x 150 x 235 cm.
1.379,00

  • 1.379,00
Voldux Kippen- of konijnenhok Hooiberg Mees wordt handgemaakt met gebruik van onderhoudsvrije materialen. Dit geeft het hok niet alleen een bijzonder mooie uitstraling, het verblijf is hierdoor ook onderhoudsvrij. Deze grote hooiberg voor kippen en konijnen heeft een totale afmeting van 150 x 150 x 225 cm waardoor hij perfect tot zijn recht komt in een grote ren. Voor de opbouw van Hooiberg Mees is gekozen voor geïmpregneerde houten balken. Deze balken vormen samen het robuuste frame van de hooiberg.

Aan de buitenzijde is het frame verstevigd en afgewerkt met Douglas houten balken. Deze Douglas balken steken uit boven het dak, wat de uitstraling geeft van een klassieke hooiberg. Voor de afwerking van het hok zijn zwarte potdekseldelen gebruikt. De combinatie van de robuuste Douglas balken en de zwarte potdekseldelen geeft het verblijf een zeer stijlvolle kleurencombinatie. Dit maakt het hok niet alleen een aanwinst voor jouw kippen of konijnen, het is ook een sfeervolle toevoeging in de achtertuin.

Het nachtverblijf beschikt over een grote toegangsdeur aan de voorzijde. Deze toegangsdeur is voorzien van een haaksluiting én een venster met plexiglas. Hierdoor kun je altijd in het verblijf kijken zonder de deur te hoeven openen. Het nachthok is aan één zijde voorzien van een vrije uitgang voor jouw kippen of konijnen, dit maakt het nachthok perfect geschikt voor in een ren. Daarnaast bevindt zich in het nachthok een legnest voor de hennen én een zitstok voor de nacht.
Barcode 8720569162231
Artikelnummer 8720569162231