• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Voldux Kippen- of konijnenhok Hooiberg Mees XL

Handgemaakt hok van onderhoudsvrije materialen. Bestaat uit een groot stevig nachthok en een ren. Via de open doorgang lopen de dieren de ren in. Afm. 437 x 150 x 235 cm.
2.099,00

  • 2.099,00
Voldux Kippen- of konijnenhok Hooiberg Mees XL heeft een stijlvolle kleurencombinatie, is gemaakt van hoogwaardige materialen én heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar. Hiernaast is het verblijf onderhoudsvrij door het gebruik van onderhoudsvrije geïmpregneerde materialen welke bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden. Dit grote hok heeft een totale afmeting van 437 x 150 x 235 cm en biedt enorm veel veilige en comfortabele ruimte aan jouw kippen en konijnen.

Dit prachtige hok bestaat uit een groot stevig nachthok én een ren. Het nachthok is opgebouwd met geïmpregneerde balken welke een stevige basis bieden. Het nachthok beschikt over een zitstok voor de nacht en een legnest voor jouw kippen. De buitenzijde van het nachthok is voorzien van Douglas balken en is afgewerkt met zwarte potdekseldelen. Deze combinatie van materialen is opvallend stijlvol en geeft een hoogwaardige uitstraling aan het hok. Het robuuste dak is voorzien van zwart dakleer wat zorgt voor een goede bescherming en afwatering.

Via de open doorgang kunnen jouw kippen of konijnen zo de ren in scharrelen of lopen. Deze ruime Douglas ren is voorzien van stevig gaas op de wanden én het dak. Dit zorgt voor veel lichtinval, maar geeft geen kans op ontsnappen uit dit hok. De ren beschikt tevens over een toegangsdeur waarmee je eenvoudig zelf de ren kunt betreden. Dit hoogwaardige én stijlvolle hok met grote ren is een aanwinst voor jouw kippen of konijnen, én biedt een sfeervolle uitstraling in de achtertuin.
Barcode 8720569162248
Artikelnummer 8720569162248