• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Voldux Kippen- of konijnenhok Hooiberg Niek

Handgemaakt hok van onderhoudsvrije materialen. Geschikt voor in een ren en biedt ruimte voor stro- of hooiopslag. Afm. 175 x 175 x 225 cm.
1.694,00

  • 1.694,00
Voldux Kippen- of konijnenhok Hooiberg Niek wordt handgemaakt met hoogwaardige en duurzame materialen. Hierdoor ontstaat een onderhoudsvrij verblijf met een levensduur van 10 tot 15 jaar. Dit grote nachthok heeft een totale afmeting van 175 x 175 x 225 cm en biedt hiermee ruimte aan het huisvesten van meerdere konijnen of kippen, waaronder ook grote kippenrassen. Deze stijlvolle hooiberg heeft een stevige basis gemaakt van geïmpregneerde balken.

Aan de buitenzijde is het hok voorzien van robuuste Douglas balken, welke de constructie van het spitse hooischuur dak mogelijk maken. Dit stevige dak is bedekt met zwart dakleer en biedt ruimte en bescherming voor de opslag van hooi of stro. Aan de buitenzijde is het nachthok afgewerkt met zwarte potdekseldelen, dit geeft een stoere uitstraling en in combinatie met de Douglas balken een prachtige kleurcombinatie. Het nachthok is aan de voorzijde voorzien van een grote toegangsdeur met een boerderijuitstraling, waardoor je altijd goede toegang hebt. Dit is ideaal voor het verzorgen van de dieren, maar ook voor de schoonmaak van het hok.

De deur is af te sluiten met een haaksluiting en beschikt over een plexiglas venster, voor meer licht in het verblijf. Dit prachtige hok, in de stijl van een hooiberg, komt perfect tot zijn recht in een grote Kippen- of konijnenren. Via een vrije doorloop aan de rechterzijde van het nachthok kunnen jouw kippen of konijnen het hok eenvoudig zelf betreden vanuit een ren. Het hok biedt warmte, comfort, veiligheid én ruimte voor meerdere dieren.
Barcode 8720569162378
Artikelnummer 8720569162378