• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Cavalor Harmony Strucomix Original 15 kg

Complete mengeling voor paarden en pony's. Met smakelijke, natuurlijke kruiden en grassen zoals een paard vroeger in alle vrijheid kon vinden.
16,40

  • 16,40
Cavalor Harmony Strucomix Original is een complete mengeling voor paarden en pony's.

Paarden zijn van oorsprong steppedieren die vroeger, de hele dag door, grassen en kruiden konden uitzoeken om te eten. Dit is te zien aan hun verteringsstelsel met een kleine maag en sterk ontwikkelde dikke darm.
Vandaag de dag eten paarden vaak sterk geconcentreerd krachtvoeder, relatief weinig hooi en bijna geen kruiden. Wat in feite tegennatuurlijk is.

Cavalor Strucomix Original is een volledig onderhoudsvoeder dat natuurlijke grondstoffen bevat zoals een paard die vroeger in alle vrijheid zelf kon vinden.
Het bevat fiber plus waarbij luzerne vezel zorgt voor een aanvoer van ruwe celstof die de darmflora stimuleert. Yeast Plus en een uitgebreid gamma van kruiden, zoals tijm, look en oregano hebben op hun beurt een positief effect op vertering, weerstand en ademhaling.

Cavalor Strucomix Original kan ook gebruikt worden als vervanger van ruwvoeder (naast krachtvoeder) of het wordt gegeven als aanvulling naast krachtvoeder en ruwvoeder zodat uw paard alle gewenste kruiden ter beschikking krijgt.
Barcode 5410340726891
Artikelnummer 472689