• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Klaxo Natuurkalk 1 ltr

Deze 100% natuurlijke kalk geeft jouw dierenverblijf een schoon en hygiënisch uiterlijk en het maakt het dierenverblijf ook onaantrekkelijk voor bloedluizen en mijten.
9,50

  • 9,50
De Klaxo natuurkalk is een 100% natuurproduct met een vochtabsorberende werking en zorgt voor een drogere, meer gezonde dierenverblijf. Door de drogere ruimte, en witte achtergrond wordt de ruimte onaantrekkelijk gemaakt voor bloedluizen en mijten.

Daarnaast zorgt Klaxo voor een mooie afwerking van jouw dierenverblijf doordat deze de naden en de kieren in het verblijf opvult. Mijten en luizen kunnen zich daardoor niet meer verschuilen of voortplanten op hun favoriete plaats. Ook tocht in het hok wordt hiermee verminderd of voorkomen. Door de witte achtergrond is de bloedluis vroegtijdig te signaleren. Ook geeft het jouw hok een hygiënische uitstraling. Daarnaast heeft een lichter hok een gunstige invloed op het leggedrag van jouw kippen.

Klaxo is een natuurproduct zonder chemische hulp-of gifstoffen waardoor de leefomgeving van jouw kleinvee gezond blijft voor hen en voor jou. De kalk is kant en klaar. Met 1 liter kun je ongeveer 9 m² behandelen.
Barcode 7432233532509
Artikelnummer 7432233532509