• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Wij zijn momenteel gesloten
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Croozer hondenfietskarren; luxe en stabiele fietskarren

Een Croozer hondenfietskar is een luxe hondenfietskar die extra stabiel op de weg ligt. Hierdoor kun je jouw hond gemakkelijk en veilig vervoeren. De fietskar is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ook grote honden gemakkelijk vervoerd kunnen worden.

Dankzij de lage brede opening, kan jouw hond gemakkelijk in- en uitstappen in de Croozer hondenfietskar. De fietskarren bieden voldoende ruimte om jouw hond comfortabel te laten liggen of zitten.

De voordelen van een hondenfietskar

Een hondenfietskar is ideaal wanneer je met jouw hond op pad wilt. Stap op de fiets om naar een natuurgebied te rijden en daar lekker te wandelen, maak een gezellige fietstocht of vervoer jouw minder mobiele hond gemakkelijk van A naar B. Veel honden vinden het heerlijk om met hun kop in de wind te genieten van een fietstochtje.

Croozer fietskar gebruiken als hondenbuggy

De Croozer hondenfietskar is gemakkelijk om te bouwen tot hondenbuggy. Dankzij de Croozer buggykit kun je de fietskar ook met de hand duwen en zo een heerlijke wandeling maken. De buggkit is los verkrijgbaar. Ook kan de Croozer fietskar eenvoudig ingeklapt worden, waardoor je hem ook mee kunt nemen op vakantie.

Advies over een hondenfietskar? Kom langs bij Eemland Diervoeders

Wil je meer weten over het fietsen met een hondenfietskar? Of ben je benieuwd hoe je jouw hond het gebruik van een fietskar het beste kunt aanleren. Breng dan zeker een bezoekje aan onze winkel. Wij helpen je graag. Uiteraard is ook jouw hond van harte welkom bij Eemland Diervoeders. Je vindt onze winkel in Soest.