• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00

Alles voor je huisdier vind je bij Eemland Diervoeders in Soest

Eemland Diervoeders is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Onze winkel is makkelijk bereikbaar tussen Amersfoort en Soest, je kunt gratis parkeren en winkelen in een zeer ruime winkel met werkelijk alles voor je dier! Je kunt bij ons terecht voor groot- en kleinverpakkingen voeding voor hond, kat, paard, vogel en knaagdier en alle denkbare benodigdheden en accessoires. Wij hebben deskundigheid, service en persoonlijke klantbenadering hoog in het vaandel staan. Bovendien hebben wij een eigen Pets Health dierenkliniek, met een volwaardige diergeneeskundige dienstverlening!
Adres en openingstijden >

Pets Health dierenkliniek in onze winkel

Onze eigen dierenkliniek

Onze winkel heeft een moderne en compleet uitgeruste Pets Health dierenkliniek met een uitgebreide, volwaardige diergeneeskundige dienstverlening. De kliniek is voorzien van een spreek- en behandelkamer, een aparte operatiekamer en een opnameruimte.
Lees meer over onze dierenkliniek >
Groot en voordelig in diervoeding

Groot en voordelig in diervoeding

Diervoeding is dé specialiteit van Eemland Diervoeders. Nergens vind je zo'n enorm assortiment voeding en bodembedekkers voor paarden en (hobby)boerderijdieren, topmerken duivenvoeders, alle bekende merken honden- en kattenvoeding en volop vogel- en knaagdiervoeding. En altijd zeer voordelige grootverpakkingen op voorraad!
De mooiste accessoires

De mooiste accessoires

In onze winkel gaat een wereld voor je open! Niet alleen zijn wij hét adres voor voeding, maar ook voor alle denkbare benodigdheden en accessoires. Prachtige ligkussens, krab- en klimmeubelen, hondenmanden, kennels, riemen, kooien en producten voor paard en ruiter. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis.
De Aquariumhal

De Aquariumhal

In onze winkel vind je aquariumspecialist 'Aquariumhal'. In deze prachtige hal vind je niet alleen een uitgebreide keuze aan vissen en planten, maar ook aan aquaria, decoratie en benodigdheden. Je haalt bij ons alles in huis voor een zoetwater- of zoutwateraquarium!
Lees meer over de Aquariumhal >
Hondentrimsalon

Hondentrimsalon in onze winkel

In onze winkel vind je hondentrimsalon Scissory voor de complete vachtverzorging van je hond. Knippen, plukken, wassen of scheren, het kan allemaal! Lees meer over trimsalon Scissory > 
Tuinartikelen

Tuinartikelen

Wij bieden ook een groot assortiment tuinartikelen, zoals tuinaarde, potgrond, meststoffen, tuingereedschappen, tuinzaden, klompen en laarzen en werkkleding.
Dogwash

Dogwash

In een handomdraai een schone, droge hond, zonder vieze badkamer? In onze Dogwash kun je jouw hond gemakkelijk en snel wassen én drogen. Met een paar simpele handelingen stel je je ideale programma samen, bijvoorbeeld met conditioner of een vlooienbehandeling. De Dogwash werkt met pauzes zodat je je hond rustig kunt wassen.
Lees meer >
Hondenopvoedcentrum Eemland

Hondenopvoedcentrum Eemland

Op het terrein naast onze winkel worden op zaterdag hondentrainingen gegeven door Hondenopvoedcentrum Eemland, gespecialiseerd in professionele trainingen van je hond. Deze trainingen bestaan onder andere uit puppytraining, opvoeding, Fit met Hond, Treiball en Nadac Hoopers.
Lees meer >

Winkeltour

Nieuwsgierig naar onze winkel? Loop alvast een rondje en ontdek onze verschillende afdelingen en producten.