Op zoek naar een dierenarts in Soest? Pets Health dierenkliniek

In onze winkel Eemland Diervoeders vindt u een compleet uitgeruste Pets Health dierenkliniek. Combineer een bezoekje aan onze winkel eenvoudig met een bezoek aan de dierenarts. Zo wordt de medische verzorging van uw huisdier nog toegankelijker!


Mijn Pets Health dierenkliniek

 

Contact

Birkstraat 125A
3768 HE Soest
033 - 204 80 48
info@eemland.petshealth.nl
 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 16:00

Bekijk ook onze inloopspreekuren en Check & Vaccinatie ONLY spreekuren. Lees meer.

Een onbezorgde zomer?

Geniet van een onbezorgde zomer met deze maandacties:
  • Chippen hond of kat voor € 24,95 incl. registratie
  • Rabiësvaccinatie € 29,95 tijdens Check & Vaccinatie ONLY uren. Lees meer

Gratis parasietenconsult

Houd uw huisdier gezond door parasieten te voorkomen of bestrijden. Maak nu een afspraak voor het gratis parasietenconsult in juli of augustus. Lees meer.

Sterilisatie- en castratiedagen

Op speciale dagen ontvangt u 10% korting op de castratie of sterilisatie van uw hond, kat of konijn. Maak op tijd een afspraak, want vol = vol! Lees meer.

Check & Vaccinatie ONLY

Voor slechts € 24,95 kunt u uw huisdier extra voordelig laten inenten op speciale tijden. Zo wordt de beste zorg nog toegankelijker! Lees meer

De beste medische verzorging van uw huisdier bij Pets Health dierenkliniek

U kunt een afspraak maken bij onze dierenarts of langskomen tijdens een van onze inloopspreekuren. Ook hebben wij een Check & Vaccinatie ONLY spreekuur, speciaal voor het inenten van uw hond of kat. Tijdens winkelopeningstijden kunt u bovendien altijd even langslopen bij onze Pets Health balie, bijvoorbeeld voor het afhalen van veterinaire voeding, het maken van een afspraak of voor het beste advies.

Bezoek onze volledig uitgeruste dierenkliniek in Soest

Onze dierenkliniek in Soest is voorzien van een spreek- en behandelkamer, een aparte operatiekamer en een opnameruimte. Bij onze Pets Health dierenkliniek in Soest bent u aan het juiste adres voor complete diergeneeskundige zorg.