menu
Vandaag geopend:
Winkel 08:00 tot 18:00
Aquariumhal 10:00 tot 18:00

Makkelijk uw hond wassen én drogen in onze Dogwash

Het is een uitkomst, onze Dogwash. In een handomdraai een schone, droge hond, zonder vieze badkamer.

Makkelijk en snel wassen en drogen

Of u nu chihuahua heeft of een Deense Dog, met de Dogwash wast u uw hond makkelijk en snel. Met een paar simpele handelingen stelt u uw ideale programma samen, bijvoorbeeld met conditioner of een vlooienbehandeling. Inclusief pauzes, zodat u uw hond rustig kunt wassen.

Hoe werkt het?

U kunt met los muntgeld wasminuten kopen (ideaal voor kleine honden) of u kunt voor slechts € 7,50 een wasmunt halen! Met deze munt krijgt u 16 minuten wastijd. Dankzij de pauzefunctie biedt u dit ruim voldoende tijd om uw hond goed in te zepen, af te spoelen, een anti-vlo behandeling te geven en tot slot te föhnen! Het gemak en het 'op hoogte werken' heeft hondenwassen nog nooit zo leuk gemaakt! 

U hoeft alleen zelf een handdoek mee te nemen

U hoeft niets mee te nemen behalve een handdoek. De Dogwash beschikt over een föhn, maar voor de kop en poten is een handdoek aan te raden. De Dogwash is een uitkomst voor hondenbezitters die in een handomdraai een schone, droge hond willen, zonder vieze badkamer! Daarnaast voorkomt de verhoogde instap dat u met gebogen rug hoeft te staan. 

Dogwash in actie


Eigenaar Bas van Doorn van Eemland Diervoeders probeert zelf ook de Dogwash uit, met zijn hond Bobby.

Dogwash Eemland in het nieuws

Onze Dogwash was maar net in gebruik, maar al snel razend populair! Het Algemeen Dagblad plaatste er zelfs een bericht over. De Dogwash voorziet duidelijk in een behoefte. Een wasbeurt van de hond gaat niet langer gepaard met een rommelige badkamer, urenlang een natte hond in huis, en rugpijn door het getil.