menu
Vandaag geopend:
Winkel 08:00 tot 18:00
Aquariumhal 10:00 tot 18:00

Hondenopvoedcentrum Eemland

Op het terrein naast onze winkel worden op zaterdag hondentrainingen gegeven door Hondenopvoedcentrum Eemland.

Hondenopvoedcentrum Eemland heeft zich gespecialiseerd in professionele trainingen van uw hond. Deze trainingen bestaan onder andere uit puppytraining, opvoeding, Fit met Hond, Treiball en Nadac Hoopers.

Een hond opvoeden is niet zomaar even gebeurd en soms best een hele kluif!

Om goed met uw hond te kunnen omgaan, is het belangrijk dat u zijn of haar wereld begrijpt. Daarvoor moet u als eigenaar goed (leren) kijken naar de houding en het gedrag van uw hond. Als u deze taal eenmaal onder de knie hebt, zult u zien dat het leuk is om een hond op te voeden en te laten gehoorzamen!

Omdat lesgeven de passie is van Hondenopvoedcentrum Eemland is, vinden zij het belangrijk dat deze kennis op een leuke en enthousiaste manier wordt overgedragen.

Kijk voor meer informatie over de trainingen, overzicht van data en aanmelden op www.hondenopvoedcentrum.nl

De leermethode

Hondenopvoedcentrum Eemland heeft gekozen voor een leermethode waarbij spelenderwijs de honden gewenst gedrag wordt aangeleerd en waarbij het plezier voor geleider en hond voorop staat, volgens de positieve methode, het black-box model van Peter Beekman. Door middel van spel ontstaat een goede band die erg belangrijk is voor het krijgen van een plezierige huishond; een heel hondenleven lang!