• Huisdieren megastore in Soest
  • Ruim 1700 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 18:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

NylaBone hondenkluiven koop je bij Eemland Diervoeders

Op zoek naar een hondenkluif of een kauwkluif voor je hond? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment hondenkluiven van NylaBone. Het assortiment bestaat uit volledig verantwoorde, duurzame kauwproducten voor jouw hond of puppy.

De hondenkluif die lang meegaat

Kauwen is goed voor het gebit van je hond, maar kauwkluiven zijn lang niet altijd even gezond of veilig. NylaBone is anders dan andere hondenkluiven. De kauwproducten zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig nylon en voorzien van een subtiele smaak. De hondenkluif is hierdoor aantrekkelijk en bijna onverwoestbaar. Daarnaast slijt de kluif heel langzaam en draagt hij bij aan een goede gebitsverzorging.

Maak jouw NylaBone weer als nieuw

Is de NylaBone vies geworden van al het kauwen? Geen probleem! Door de kluif in een pan kokend water te leggen, wordt de NylaBone weer helemaal schoon en komt de smaak ook weer terug. Zo kan jouw hond weer lekker genieten van het kauwbot.

Veilige hondenkluif die niet stinkt

NylaBones stinken niet, geven niet af op je interieur en kunnen veilig gegeten worden door je hond. De kleine schraapsels die los komen, kunnen gewoon opgegeten worden. Ze worden niet opgenomen door het lichaam, maar verlaten het lichaam via de natuurlijke weg.

NylaBone kauwkluif voor je hond kopen?

Bij Eemland Diervoeders in Soest vind je een ruim assortiment kauwkluiven van NylaBone. Kom langs in de winkel en ontdek deze smakelijke, veilige én duurzame kauwkluiven voor jouw hond.