menu
Vandaag geopend:
Winkel 08:00 tot 18:00
Aquariumhal 10:00 tot 18:00

Uw paardendekens snel en professioneel gereinigd!

Spaar uw eigen wasmachine!

Niet meer tobben met het wassen van paardendekens! In samenwerking met dekenwasserij Montfoort zorgen wij ervoor dat uw dekens vakkundig gereinigd en gerepareerd worden. Of het nu fleecedekens, zweetdekens, zomer- en winterdekens, zadeldekjes of bandages zijn, uw dekens zijn voor wassen en repareren bij ons in goede handen. 

Paardendeken wassen verlengt de levensduur

Paardendekens kunnen, mits ze goed worden onderhouden, jaren meegaan. Door uw dekens periodiek professioneel te laten reinigen, hebben vuil en zweet minder kans om diep in het materiaal te dringen. U kunt daarmee de levensduur van uw deken aanzienlijk verlengen.

Wasvoorschrift

Uw dekens worden bij de dekenwasserij met de grootst mogelijke zorg en volgens het wasvoorschrift gewassen en gedroogd. Wij verzoeken u om overtollig haar af te borstelen en de sluitingen en/of bilkoorden vast te maken. Dit voorkomt eventuele schade tijdens het wassen.

Vakkundig gerepareerd

De dekenwasserij kan uw paardendekens ook repareren en waterafstotend maken. Gescheurde dekens, loszittende singels en kapotte gespen worden op vakkundige wijze gerepareerd. Hiervoor wordt uiteraard materiaal van hoge kwaliteit gebruikt.

De deken wordt vóór reparatie in principe altijd professioneel gereinigd.
Uiteraard wordt bij reparatie zoveel mogelijk rekening gehouden met de kleur en het materiaal van uw deken. De kosten voor reparatie zijn afhankelijk van de schade.

Inleveren/ophalen

Eén keer per twee weken (in de even weken) worden op woensdag de dekens opgehaald en vervolgens twee weken later weer gebracht. Breng uw dekens dus uiterlijk dinsdag in de even weken. 

Tarieven

Wassen alle dekens 13,95
Waterafstotend maken van uw deken 5,95
Zadeldek / sjabrak wassen 5,95
Beenbeschermers / bandages (per 2) 4,95
Het wassen van een los halsstuk is gratis!